Informasjon om designet

Header: 1060 x 540px, endres i stilsett. Du kan bruke bildeopplasteren på designbygger på blogsoften (eller en annen bildeopplaster) din for å få frem en link som du bytter ut med linken som står under header i stilsett. Har du problemer eller sliter med å lage header selv kan du gjerne sende meg en mail på idajohanneb@hotmail.com!

Meny: På høyre side har du sikkert merket at det er sosiale medier knapper. Det er bare å skaffe seg en link til profilen din på de sosiale mediene og sette inn linkene der du ser at de passer inn! Ikke bytt bildelinkene. Bildelinkene begynner med img så det ser du lett =)

Sidemeny - bilde: max 200px i bredden, endres i maler (forside, innlegg, kategori, arkiv). Trykk gjerne på CTRL og F samtidig for å få frem en søkeboks øverst på siden, pilen må være inn i ruten der du setter inn kodene før du søker, og så søker du på profile, da ser du linken fra bildeopplasteren tinypic som da er bildelinken du skal bytte. Du kan bruke samme teknikk som beskrevet øverst her.

Sidemeny - tekst: informasjonsteksten om deg skriver rett under bildelinken du nettopp byttet ut.

Innlegg: 800px, så da børr du helst laste opp bildene i 800px for et ryddig inntrykk =)

 Besøk gjerne bloggen min for flere gratis design, informasjon om skreddersydde design og annet!


kommentarer

Ida Johanne

21.04.2014 kl.17:51

Dette er en test!


Design av Idajohanneb

DITT NAVN

Hei og velkommen! Her kan du skrive litt om deg selv og om bloggen din. Gratisdesign av idajohanneb.blogg.no ♥

  • Kontakt: dinepostadresse@hotmail.com
  • ANNONSER  • hits