Informasjon om design 9

Sidemeny - bilde: max 220px i bredden, endres i maler (forside, innlegg, kategori, arkiv). Trykk gjerne på CTRL og F mens du har pilen inne i den ruten du endrer på kodene i, da får du en søkeboks oppe i høyre hjørne. I den boksen så søker du på profile, da ser du linken fra bildeopplasteren tinypic som da er bildelinken du skal bytte. Du kan bruke samme teknikk som beskrevet her for å endre bildet ditt om til en link. Føler jeg bør si at profilbilde blir så mye finere hvis det er helt firkantet! Eksempelbildet jeg brukte var på 220x220 pixler. Det går fint an å redigere størrelsen, men om du ikke får det til er det bare å sende en mail til idajohanneb@hotmail.com. Når man trykker inn på bildet kommer man forresten på vedkommendes profil, og har da mulighet til å adde personen som venn.

 

Sidemeny - tekst: informasjonsteksten om deg skriver rett under bildelinken du nettopp byttet ut. Du må også bytte der det står "DITT NAVN" med ditt eget navn, helst i store bokstaver for et helhetlig inntrykk.

 

Innlegg: 800px, så da bør du helst laste opp bildene i 800px for et ryddig inntrykk =)

"Bla i bloggen"-boksen: no worries! Kodene virker for alle, så du slipper å styre med det.IKKE fjern linkene tilbake til meg! Da blir det faktisk ansett som stjeling. 

Må også beklage at det er uthevd skrift der det ikke skal være det, sliter veldig med blogg.no! Har prøvd å rettet på det i en halv time minst...

kommentarerDesign av Idajohanneb

DITT NAVN

Hei og velkommen! Her kan du skrive litt om deg selv og om bloggen din. Gratisdesign av idajohanneb.blogg.no ♥

  • Kontakt: dinepostadresse@hotmail.com
  • ANNONSER  • hits